Consultancy

Eltin ontneemt u graag alle zorg voor het laten realiseren van een goede en correct werkende elektrische installatie. Wij kunnen u bijvoorbeeld ondersteunen met het overnemen van de volledige coördinatie van de werkzaamheden omtrent de elektrische installatie. Zo zorgen we voor een advies, de engineering in hoofdlijnen en een complete bouwbegeleiding. Ook staat Eltin voor u klaar in de uitvraag naar de aannemer en zorgen we voor een oplevertraject waarbij we controleren of de aannemer de werkzaamheden juist heeft verricht. Kortom, Eltin biedt u ondersteuning aan van a tot z, zodat u zich op uw ‘eigen werkzaamheden’ kunt richten. Uiteraard bespreken we samen in welke mate de ondersteuning nodig is.

Wilt u gebruik maken van ons advies? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag verder.

Neem contact op

“Niets dan lof”

In opdracht van de verzekering moesten wij een SCIOS Scope-10 inspectie laten uitvoeren. Na contact met Eltin werd dit snel en adequaat opgepakt. Op de ingeplande datum werd de inspectie uitgevoerd, met duidelijke uitleg over de inspectiepunten en criteria. Dezelfde dag ontvingen we nog de rapportage. Nadat de opgegeven adviespunten waren opgelost en het herstelformulier was ingevuld, ontvingen we per ommegaande het certificaat. Wat ons betreft niets dan lof voor Eltin!

Martijn Kooijman – AAproTec

“Duidelijk en flexibel”

Wij zijn erg te spreken over de duidelijke afspraken, de flexibiliteit en de snelheid van Eltin.
Jean Luc Etienne – Restaurant Codium

“Een betrouwbare partner”

Voor MSP is Eltin een betrouwbare partner om mee samen te werken. Dit omdat er nauwkeurig geïnspecteerd en gerapporteerd wordt, en omdat er goed en duidelijk geadviseerd wordt.
Willem Meulmeester – MSP Onions

“Goede prijs en kwaliteit”

Wij hebben op een zeer prettige wijze contact gehad met Eltin voor het certificaat van Scope 10. Zeer deskundig advies met een goede prijs en kwaliteit.
Betsy van de Velde – Van de Velde Auto’s BV

“Top bedrijf”

Eltin staat voor een fijne samenwerking, komt afspraken na, werkt netjes en reageert snel.
Zijn keuringen zijn duidelijk en bij aandachtspunten is er altijd een goed advies. Een top bedrijf om mee samen te werken!

Hilbert Brinkman – Brinkman Duurzaam

“Vakkundig, Nauwkeurig en duidelijk”

Eltin verzorgde voor ons de inspectie van de elektrische installatie. Vakkundig, nauwkeurig en duidelijk rapport.
Arjan van Gurp – Overlasko

Inspecties

Eltin is gespecialiseerd in inspecties van elektrische installaties. Wij richten ons op de opleveringsinspectie NEN 1010, veiligheidsinspectie NEN 3140, SCIOS Scope 8 en de op brandveiligheid gerichte SCIOS Scope 10. Met jarenlang ervaring, veel deskundigheid, flexibiliteit en professionele apparatuur garandeert Eltin u een erkende en juiste inspectie. Hierdoor bent u verzekerd van veilige elektrische installaties of weet u hoe deze aangepast moeten worden. Eltin verzorgt diverse erkende inspecties van uw elektrische installatie. Naast de opleveringsinspectie en de veiligheidsinspectie, begeleiden we ook met engineering en de ontwikkeling van diverse elektrische installaties.

Wilt u meer weten over onze inspecties? Bekijk de pagina voor opleveringsinspecties of inspecties van bestaande installaties. Heeft u advies nodig? Lees dan hier verder, we vertellen graag meer.

Meer informatie?
Neem contact met ons op.

Wilt u meer weten over de inspecties van Eltin of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Laat het ons weten, we helpen u graag,

Bel.
06 53 98 02 09

Contact

Certificering