Scope 12 Inspecties PV installaties

Eltin inspecteert ook PV-installaties, conform de geldende normen als NEN 1010, NEN-EN-IEC 62446 en NTA 8013. Vanaf 2021 zijn wij nu ook gecertificeerd voor SCIOS Scope 12. Deze keuring wordt veelal door de verzekeraar geëist, zowel bij bestaande als nieuwe installaties.  De Scope 12 inspectie behelst een 3-tal fasen: 1) Inspectie van de documentatie en ontwerp; 2) Inspectie tijdens de bouwwerkzaamheden; 3) Inspectie na inbedrijfstelling, waarbij de benodigde metingen uitgevoerd worden. De Scope 12 keuring heeft dus ook een adviserende taak. Eltin komt u daarin graag tegemoet: we zetten onze ruime ervaring en kennis om in een gedegen advies en keuring met als resultaat een opleverrapport conform de eisen van SCIOS.

Wilt u uw PV-installatie laten keuren? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Vraag een offerte aan

“Niets dan lof”

In opdracht van de verzekering moesten wij een SCIOS Scope-10 inspectie laten uitvoeren. Na contact met Eltin werd dit snel en adequaat opgepakt. Op de ingeplande datum werd de inspectie uitgevoerd, met duidelijke uitleg over de inspectiepunten en criteria. Dezelfde dag ontvingen we nog de rapportage. Nadat de opgegeven adviespunten waren opgelost en het herstelformulier was ingevuld, ontvingen we per ommegaande het certificaat. Wat ons betreft niets dan lof voor Eltin!

Martijn Kooijman – AAproTec

“Duidelijk en flexibel”

Wij zijn erg te spreken over de duidelijke afspraken, de flexibiliteit en de snelheid van Eltin.
Jean Luc Etienne – Restaurant Codium

“Een betrouwbare partner”

Voor MSP is Eltin een betrouwbare partner om mee samen te werken. Dit omdat er nauwkeurig geïnspecteerd en gerapporteerd wordt, en omdat er goed en duidelijk geadviseerd wordt.
Willem Meulmeester – MSP Onions

“Goede prijs en kwaliteit”

Wij hebben op een zeer prettige wijze contact gehad met Eltin voor het certificaat van Scope 10. Zeer deskundig advies met een goede prijs en kwaliteit.
Betsy van de Velde – Van de Velde Auto’s BV

“Top bedrijf”

Eltin staat voor een fijne samenwerking, komt afspraken na, werkt netjes en reageert snel.
Zijn keuringen zijn duidelijk en bij aandachtspunten is er altijd een goed advies. Een top bedrijf om mee samen te werken!

Hilbert Brinkman – Brinkman Duurzaam

“Vakkundig, Nauwkeurig en duidelijk”

Eltin verzorgde voor ons de inspectie van de elektrische installatie. Vakkundig, nauwkeurig en duidelijk rapport.
Arjan van Gurp – Overlasko

Over ons

Eltin is dé betrouwbare partij voor inspecties van uw elektrotechnische installaties. De ruim twintig jaar ervaring van Johan (eigenaar) en zijn kennis van diverse NEN-inspecties maken hem een expert in zijn vak. Met Eltin richt Johan zich naast inspecties ook op advies en consultancy met betrekking tot uw installaties. Benieuwd naar meer over Eltin?

Meer over Eltin

Inspecties

Eltin verzorgt een volledige inspectie van uw PV-installatie. De inspecties van Eltin zijn uiteenlopend en zorgen ervoor dat u veilig en verantwoord kunt werken. Naast de inspectie van uw zonnepaneleninstallatie, voeren wij ook een opleveringsinspectie uit volgens de NEN 1010. Hierbij zorgen wij ervoor dat uw elektrische installatie gekeurd is vóór het eerste gebruik. Daarnaast bent u bij Eltin aan het juiste adres voor inspecties volgens de NEN 3140, de SCIOS Scope 8 of de op brandveiligheid gerichte SCIOS Scope 10. Kortom, Eltin biedt een diversiteit aan inspecties. Hieronder vindt u onze verschillende opties. Bent u benieuwd naar meer info? Bekijk de dienst en lees meer.

Meer informatie?
Neem contact met ons op.

Wilt u meer weten over de inspecties van Eltin of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Bel.
06 53 98 02 09

Contact

Certificering