Opleveringsinspecties (NEN 1010)

Moet er een nieuwe installatie opgeleverd worden? Dan vraagt dit om de juiste veiligheidseisen en wordt u gevraagd te voldoen aan bepaalde wetgeving. Eltin helpt u hierbij met het uitvoeren van een opleveringsinspectie (NEN 1010).

Eltin heeft jarenlang ervaring en veel kennis van elektrische installaties. Na afloop van de keuring ontvangt u een uitgebreid keuringsrapport. Hiermee bent u verzekerd van een veilige elektrotechnische installatie die aan de norm voldoet.

Heeft u een opleveringsinspectie nodig voor uw installatie? Vraag direct een offerte aan.

Bent u eerst benieuwd uit welke stappen de inspectie bestaat? Lees het hieronder.

Waaruit bestaat de opleveringsinspectie (NEN 1010)?

Eltin zorgt voor een uitgebreide en professionele oplevering conform de NEN 1010. In de uitgebreide rapportage worden naast de bevindingen en meetresultaten ook de inspectiefrequentie en een herstelverklaring bijgevoegd.

Wilt u een opleveringsinspectie (NEN 1010) laten uitvoeren?

Vraag offerte aan

“Niets dan lof”

In opdracht van de verzekering moesten wij een SCIOS Scope-10 inspectie laten uitvoeren. Na contact met Eltin werd dit snel en adequaat opgepakt. Op de ingeplande datum werd de inspectie uitgevoerd, met duidelijke uitleg over de inspectiepunten en criteria. Dezelfde dag ontvingen we nog de rapportage. Nadat de opgegeven adviespunten waren opgelost en het herstelformulier was ingevuld, ontvingen we per ommegaande het certificaat. Wat ons betreft niets dan lof voor Eltin!

Martijn Kooijman – AAproTec

“Top bedrijf”

Eltin staat voor een fijne samenwerking, komt afspraken na, werkt netjes en reageert snel.
Zijn keuringen zijn duidelijk en bij aandachtspunten is er altijd een goed advies. Een top bedrijf om mee samen te werken!

Hilbert Brinkman – Brinkman Duurzaam

“Duidelijk en flexibel”

Wij zijn erg te spreken over de duidelijke afspraken, de flexibiliteit en de snelheid van Eltin.
Jean Luc Etienne – Restaurant Codium

“Een betrouwbare partner”

Voor MSP is Eltin een betrouwbare partner om mee samen te werken. Dit omdat er nauwkeurig geïnspecteerd en gerapporteerd wordt, en omdat er goed en duidelijk geadviseerd wordt.
Willem Meulmeester – MSP Onions

“Goede prijs en kwaliteit”

Wij hebben op een zeer prettige wijze contact gehad met Eltin voor het certificaat van Scope 10. Zeer deskundig advies met een goede prijs en kwaliteit.
Betsy van de Velde – Van de Velde Auto’s BV

“Vakkundig, Nauwkeurig en duidelijk”

Eltin verzorgde voor ons de inspectie van de elektrische installatie. Vakkundig, nauwkeurig en duidelijk rapport.
Arjan van Gurp – Overlasko

Meer weten over Eltin?

Klik hier

Inspecties

Met de diverse inspecties van Eltin, bent u verzekerd van een veilige werkomgeving en officieel erkende apparaten. Naast de opleveringsinspecties voor nieuwe elektrische installaties, zorgt Eltin ook voor de inspecties van bestaande installaties. Wij voeren onder andere inspecties uit conform de norm NEN 3140, SCIOS Scope 8 of de op brandveiligheid gerichte SCIOS Scope 10. Daarnaast kan Eltin ook zorgdragen voor een thermografische inspectie. Hierbij controleren we op ongewenste warmteontwikkeling bij de elektrische installatie. Een controle die op last van het Verbond van Verzekeraars is ingesteld en al veel branden heeft voorkomen.

Eltin voert desgewenst ook de inspecties uit van uw PV-installatie. Zo zorgen wij ervoor dat u weet of uw installatie ten behoeve van zonnepanelen volgens de juiste norm is aangelegd of aangepast moet worden. Wilt u gebruik maken van een van de diensten of bent u benieuwd naar meer informatie? Bekijk hieronder de pagina’s en ontdek meer.

Meer informatie?
Neem contact met ons op.

Wilt u meer weten over de inspecties van Eltin of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Bel.
06 53 98 02 09

Contact

Certificering