Offerte aanvragen

Wilt u een offerte aanvragen voor een opleveringsinspectie of inspectie van uw elektrische installatie? Dat kan! Laat ons weten om welke werkzaamheden het gaat, de locatie, gebruiksfunctie en indien van toegevoegde waarde kunt u ons een e-mail met foto’s ter verduidelijking van de situatie sturen.

Op basis van deze informatie stellen wij een passende offerte op. U ontvangt vervolgens digitaal een offerte en na goedkeuring ontvangt u een opdrachtbevestiging met een voorstel voor de datum van inspectie.

Komt u er niet uit of heeft u vragen voor het aanvragen van een offerte? Laat het ons weten, ook hierbij helpen we u graag.

  Uw gegevens


  OpleveringsinspectieVeiligheidsinspectiePV installatiesThermografische inspectie

  Meer informatie?
  Neem contact met ons op.

  Wilt u meer weten over de inspecties van Eltin of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

  Contact

  “Niets dan lof”

  In opdracht van de verzekering moesten wij een SCIOS Scope-10 inspectie laten uitvoeren. Na contact met Eltin werd dit snel en adequaat opgepakt. Op de ingeplande datum werd de inspectie uitgevoerd, met duidelijke uitleg over de inspectiepunten en criteria. Dezelfde dag ontvingen we nog de rapportage. Nadat de opgegeven adviespunten waren opgelost en het herstelformulier was ingevuld, ontvingen we per ommegaande het certificaat. Wat ons betreft niets dan lof voor Eltin!

  Martijn Kooijman – AAproTec

  “Duidelijk en flexibel”

  Wij zijn erg te spreken over de duidelijke afspraken, de flexibiliteit en de snelheid van Eltin.
  Jean Luc Etienne – Restaurant Codium

  “Een betrouwbare partner”

  Voor MSP is Eltin een betrouwbare partner om mee samen te werken. Dit omdat er nauwkeurig geïnspecteerd en gerapporteerd wordt, en omdat er goed en duidelijk geadviseerd wordt.
  Willem Meulmeester – MSP Onions

  “Goede prijs en kwaliteit”

  Wij hebben op een zeer prettige wijze contact gehad met Eltin voor het certificaat van Scope 10. Zeer deskundig advies met een goede prijs en kwaliteit.
  Betsy van de Velde – Van de Velde Auto’s BV

  “Top bedrijf”

  Eltin staat voor een fijne samenwerking, komt afspraken na, werkt netjes en reageert snel.
  Zijn keuringen zijn duidelijk en bij aandachtspunten is er altijd een goed advies. Een top bedrijf om mee samen te werken!

  Hilbert Brinkman – Brinkman Duurzaam

  “Vakkundig, Nauwkeurig en duidelijk”

  Eltin verzorgde voor ons de inspectie van de elektrische installatie. Vakkundig, nauwkeurig en duidelijk rapport.
  Arjan van Gurp – Overlasko

  Certificering