Over Eltin

Johan is erg deskundig als het gaat om inspecties van elektrische installaties. Door zijn twintig jaar ervaring hebben elektrische installaties weinig voor hem te verbergen. In 2016 richtte hij Van Belzen Advies en Inspectie (VBAI) op. Door de toenemende vraag naar zijn deskundigheid breidde hij zijn dienstverlening uit en maakte hij in 2019 de stap naar Eltin. Met Eltin verbreedt hij zijn inspectieaanbod en dienstverlening. Eltin bezit de juiste certificeringen om uw elektrische installaties voor of na oplevering te controleren. Naast de NEN-certificeringen is Eltin gecertificeerd voor level 1 ITC-thermografie. Sinds enige tijd is Eltin tevens gecertificeerd voor SCIOS Scope 8, SCIOS Scope 10 en SCIOS Scope 12. Onze dienstverlening kenmerkt zich door een hoge kwaliteit en grondigheid en onze diensten worden altijd uitgevoerd door specialisten met jarenlange ervaring.

Inspecties

Eltin zorgt voor een erkende en juiste inspectie van uw elektrische installatie. We onderscheiden hierin de opleveringsinspectie NEN 1010, inspecties volgens de NEN 3140, SCIOS Scope 8 en de op brandveiligheid gerichte SCIOS Scope 10. Daarnaast zijn we nu ook gecertificeerd voor SCIOS Scope 12. Met jarenlang ervaring, deskundigheid, flexibiliteit en professionele apparatuur, zorgt Eltin voor een juiste en erkende inspectie. Hierdoor bent u verzekerd van veilige elektrische installaties of weet u hoe deze kunt aanpassen.

Interesse in onze inspecties? Neem contact met ons op.

Consultancy

Consultancy bij Eltin houdt in dat we u de nodige coördinatie en ondersteuning leveren bij de bouw en aanleg van elektrische installaties. Daarmee bieden we niet alleen onze expertise in elektrische installaties aan, maar neemt het u ook een hoop werk uit handen. Consultancy bij Eltin bestaat onder andere uit een gedegen advies en projectbegeleiding van a tot z. In hoeverre wij zaken voor u uitvoeren, bepalen we uiteraard samen, want ook consultancy is maatwerk.

Benieuwd wat we voor u kunnen doen?

Meer info

“Niets dan lof”

In opdracht van de verzekering moesten wij een SCIOS Scope-10 inspectie laten uitvoeren. Na contact met Eltin werd dit snel en adequaat opgepakt. Op de ingeplande datum werd de inspectie uitgevoerd, met duidelijke uitleg over de inspectiepunten en criteria. Dezelfde dag ontvingen we nog de rapportage. Nadat de opgegeven adviespunten waren opgelost en het herstelformulier was ingevuld, ontvingen we per ommegaande het certificaat. Wat ons betreft niets dan lof voor Eltin!

Martijn Kooijman – AAproTec

“Duidelijk en flexibel”

Wij zijn erg te spreken over de duidelijke afspraken, de flexibiliteit en de snelheid van Eltin.
Jean Luc Etienne – Restaurant Codium

“Een betrouwbare partner”

Voor MSP is Eltin een betrouwbare partner om mee samen te werken. Dit omdat er nauwkeurig geïnspecteerd en gerapporteerd wordt, en omdat er goed en duidelijk geadviseerd wordt.
Willem Meulmeester – MSP Onions

“Goede prijs en kwaliteit”

Wij hebben op een zeer prettige wijze contact gehad met Eltin voor het certificaat van Scope 10. Zeer deskundig advies met een goede prijs en kwaliteit.
Betsy van de Velde – Van de Velde Auto’s BV

“Top bedrijf”

Eltin staat voor een fijne samenwerking, komt afspraken na, werkt netjes en reageert snel.
Zijn keuringen zijn duidelijk en bij aandachtspunten is er altijd een goed advies. Een top bedrijf om mee samen te werken!

Hilbert Brinkman – Brinkman Duurzaam

“Vakkundig, Nauwkeurig en duidelijk”

Eltin verzorgde voor ons de inspectie van de elektrische installatie. Vakkundig, nauwkeurig en duidelijk rapport.
Arjan van Gurp – Overlasko

Meer informatie?
Neem contact met ons op.

Wilt u meer weten over de inspecties van Eltin of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Bel.
06 53 98 02 09

Contact

Certificering